RecommendRecommend
PDF版で見る(約2MB)PDF版で見る

※価格は全て税込表記

ろばた・居酒屋 Grill / Izakaya

コンセプト居酒屋 Concept Izakaya

  • ソーセージ6種盛り合せ 2,689円Assorted Six Kinds Of Sausage

    調理方法 - Cooking Method

    ボイルして焼く [E]Boiled and fried  [简]煮沸后烤  [繁]煮熟後燒烤  [한]삶아서 굽기

    主な食材 - Primary Ingredients

    豚肉、マジョラム、ガーリック、レモン、ペッパー etc.  [E]Pork,marjoram, garlic, lemon, peppers, etc.  [简]猪肉、马郁草、大蒜、柠檬、辣椒等  [繁]豬肉、墨角蘭、大蒜、檸 檬、胡椒等  [한]돼지고기, 마저럼, 마늘, 레몬, 후추 etc.

  • チーズフォンデュコース 3,780円Cheese Fondue Course

    調理方法 - Cooking Method

    パスタを茹でる / 具を焼く、蒸す  [E]Boil pasta / grill or steam ingredients  [简]水煮義大利麵/將食材煎烤、蒸熟  [繁]煮意大利面 / 将食材煎烤、蒸熟  [한]파스타를 삶는다 / 재료를 굽고 찐다.

    主な食材 - Primary Ingredients

    豚肉鮮魚、キャベツ、トマトとパンチェッタのパスタ、チーズ  [E]pork, seafood, cabbage, tomato and pancetta pasta, cheese  [简]豬肉鮮魚、高麗菜、番茄和義式煙燻培根義大利麵、起司  [繁]猪肉鲜鱼、卷心菜、西红柿和烟熏培根意大利面、芝士  [한]돼지고기와 생선, 양배추, 토마토 판체타 파스타, 치즈

バル Spanish-style Bar

中華料理 Chinese

  • まっ黒酢豚 1,490円Sweet & sour pork blocks with black vineger sauce

    調理方法 - Cooking Method

    揚げる 和える [E]Deep fried / Seasoning  [简]油炸、调制  [繁]油炸 涼拌  [한]튀김 무침

    主な食材 - Primary Ingredients

    豚肉 玉ねぎ レンコン  [E]Pork, onions, lotus root  [简]猪肉、洋葱、莲藕  [繁]豬肉 洋蔥 蓮藕  [한]돼지고기 양파 연근

焼肉 Yakiniku / Japanese BBQ

Bar Bar

カフェ Café

  • SBCドッグ 400円SBC Hot Dog

    調理方法 - Cooking Method

    オーブントースターで焼く [E]Toasted  [简]用烤箱烤  [繁]烤箱烘烤  [한]오븐 토스터로 구움

    主な食材 - Primary Ingredients

    豚肉(一部に牛肉・大豆・豚肉含む)、食塩、小麦粉、バター、etc  [E]Pork (some beef, soy beans, pork inc.), salt, wheat flour, butter, etc.  [简]猪肉(部分包括牛肉、大豆、猪肉)、盐、小麦粉、黄油等  [繁]豬肉(一部分含有牛肉、大豆、豬肉)、食鹽、麵粉、奶油 等  [한]돼지고기(일부 소고기, 콩, 돼지고기 포함), 소금, 밀가루, 버터, etc.

  • ケーキセット(コーヒー or 紅茶付) 660円〜CakeSet(Cake by your choice with Coffee or Tea)

    調理方法 - Cooking Method

    焼く [E]bake  [简]烤  [繁]烤  [한]

    主な食材 - Primary Ingredients

    小麦粉・砂糖・牛乳  [E]wheat flour, suger, milk  [简]小麦粉·糖· 牛奶  [繁]小麥粉・糖・牛奶  [한]밀가루·설탕·우유

リフレッシュ Refresh