ろばた・居酒屋 Grill / Izakaya コンセプト居酒屋 Concept Izakaya バル Spanish-style Bar 中華料理 Chinese 焼肉 Yakiniku / Japanese BBQ Bar Bar カフェ Café リフレッシュ Refresh PDF版で見る ※価格は全て税込表記 ろばた・居酒屋 Grill / Izakaya B1F 01浪速ろばた / Japanese style pub / 炉端烧烤 / 爐端燒烤 / 로바타야키 八角Hakkaku 黒毛和牛のステーキ 1,620円wagyu beef steak 調理方法 - Cooking Method 焼く [E]Fried / Grilled [简]烧烤 [繁]燒烤 [한]구이 主な食材 - Primary Ingredients 牛肉、レタス、キノコ、トリュフ塩、胡椒 [E]Beef, lettuce, mushrooms, truffle salt, and pepper [简]牛肉、莴苣、蘑菇、松露盐、胡椒 [繁]牛肉、 萵苣、香菇、松露鹽、胡椒 [한]소고기, 양상추, 버섯, 트러플 소금, 후추 B1F 02博多もつ鍋 / Motsu Nabe / 内脏火锅 / 內臟火鍋 / 모츠나베(곱창전골) 博多もつ鍋 おおやまHakata Motsunabe Ohyama もつ鍋 みそ味 1,501円(2人前〜)Motsunabe(Miso) 調理方法 - Cooking Method 鍋(煮込み) [E]Hot pot (stew) [简]火锅(炖煮) [繁]火鍋(燉煮) [한]나베(찜) 主な食材 - Primary Ingredients 牛の小腸 [E]Beef belly [简]牛小肠 [繁]牛小腸 [한]곱창 B1F 05鮮魚と旬菜 / Japanese Style Pub / 居酒屋 / 居酒屋 / 이자카야 権之介 梅田Gonnosuke Umeda 鮮魚のお造り5種盛り合わせ 2,138円five kind "SASHIMI"combo 調理方法 - Cooking Method 魚を捌く、おろす [E]Prepared and filleted fish [简]片鱼、 鱼的处理 [繁]剖魚、片魚 [한]회뜨기, 갈아내기 主な食材 - Primary Ingredients 魚 [E]Seafood [简]鱼 [繁]魚 [한]생선 B1F 06浪速居酒屋 / Japanese Style Pub / 居酒屋 / 居酒屋 / 이자카야 贔屓屋Hiikiya お造り7種盛り合せ 1,933円seven kind "SASHIMI"combo 調理方法 - Cooking Method 魚を捌く、おろす [E]Prepared and filleted fish [简]片鱼、 鱼的处理 [繁]剖魚、片魚 [한]회뜨기, 갈아내기 主な食材 - Primary Ingredients 魚 [E]Seafood [简]鱼 [繁]魚 [한]생선 B1F 07個室居酒屋 / Japanese Style Pub / 居酒屋 / 居酒屋 / 이자카야 梅田個室居酒屋 心粋-cocoroiki-Cocoroiki 豪快 厚切りステーキ選べるソースで(イチボ) 2,678円〜2,732円 ※ソースにより価格が異なるThick slice steak(aitchbone) 調理方法 - Cooking Method 焼く [E]Fried / Grilled [简]烧烤 [繁]燒烤 [한]구이 主な食材 - Primary Ingredients 牛肉(イチボ) [E]Beef (aitchbone) [简]牛肉(臀部肉) [繁]牛肉(臀骨 肉) [한]소고기(볼기살) B1F 12韓国炊飯料理 / Korean dining / 韩式鸡肉火锅 / 韓式雞肉火鍋 / 닭한마리 タッカンマリ鍋 梅田 丸鶏屋Umeda Marudori-ya タッカンマリ鍋 1人前1,620円(2人前〜)Chiken Hot Pot 調理方法 - Cooking Method 鍋(煮込み) [E]Hot pot (stew) [简]火锅(炖煮) [繁]火鍋(燉煮) [한]나베(찜) 主な食材 - Primary Ingredients 鶏肉、野菜 [E]Chicken and Vegetables [简]鸡 肉、蔬菜等 [繁]雞肉及蔬菜 [한]Chicken and Vegetables 1F 03蔵元個室 / Satsuma cuisine / 鹿儿岛萨摩乡 鄉土料理 가고시마 사쓰마 향토요리 薩摩ごかもんSatsuma Gokamon 黒豚羽根つき鉄板餃子 1,058円Black Pig Hanetsuki Gyoza 調理方法 - Cooking Method 焼き [E]Fried / Grilled [简]烧烤 [繁]燒烤 [한]구이 主な食材 - Primary Ingredients 豚肉、ニンニク、ネギ、にら、キャベツ [E]Pork, garlic, green onion, garlic chive, cabbage [简]猪肉、大蒜、葱、韭菜、卷心菜 [繁]豬肉、大蒜、蔥、韭菜、高麗菜 [한]돼지고기, 마늘, 파, 부추, 양배추 2F 02個室居酒屋 / Japanese Style Pub / 居酒屋 / 居酒屋 / 이자카야 名古屋コーチン専門居酒屋 鳥銀邸 ~はなれ~ 梅田店Torigintei-Hanare- 名古屋コーチンの水炊き鍋 1人前1,393円(2人前〜)Nagoya Boiled Cochin Chicken Hot Pot 調理方法 - Cooking Method 鍋(煮込み) [E]Hot pot (stew) [简]火锅(炖 煮) [繁]火鍋(燉煮) [한]나베(찜) 主な食材 - Primary Ingredients 白 菜・水 菜・鶏 肉・豆 腐・ネ ギ [E]Chinese cabbage, Japanese mustard green, chicken, tofu, green onion [简]白菜、壬生菜、鸡肉、豆腐、葱 [繁]白菜、水菜、雞肉、豆腐、蔥 [한]배추, 미즈나, 닭고기, 두부, 파 2F 03個室居酒屋 / Japanese Style Pub / 居酒屋 / 居酒屋 / 이자카야 市場直送海鮮居酒屋 宇和島 うまい門Uwajima Umaimon 絶品ウニ出汁の海鮮しゃぶしゃぶ 1人前1,393円(2人前〜)High-grade Sea Urchin Dashi Seafood Shabu-shabu 調理方法 - Cooking Method 鍋(煮込み) [E]Hot pot (stew) [简]火锅(炖煮) [繁]火鍋(燉煮) [한]나베(찜) 主な食材 - Primary Ingredients 白 菜・水 菜・鯛・ウ ニ・豆 腐 [E]Chinese cabbage, Japanese mustard green, sea bream, sea urchin, tofu [简]白菜、壬生菜、鲷鱼、海胆、豆腐 [繁]白菜、水菜、鯛 魚、海膽、豆腐 [한]배추, 미즈나, 도미, 성게, 두부 2F 04個室居酒屋 / Japanese Style Pub / 居酒屋 / 居酒屋 / 이자카야 アクアリウム個室Dining EDENAquarium Koshitsu Dining Eden チーズタッカルビ 1人前1,393円(2人前〜)Cheese Dak Galbi 調理方法 - Cooking Method 煮る [E]Boiled / Stewed [简]煮 [繁]燉煮 [한]삶음 主な食材 - Primary Ingredients キムチ・チーズ・鶏肉 [E]Kimchi, cheese, chicken [简]泡菜、芝士、鸡肉 [繁]泡菜、起司、雞肉 [한]김치, 치즈, 닭고기 2F 05焼鳥屋 / Grilled chicken skewers / 烤鸡串 / 烤雞串 / 야키토리 鳥貴族Torikizoku もも貴族焼たれ 321円MOMO KIZOKU-YAKI Yakitori Sauce 調理方法 - Cooking Method 焼く [E]Fried / Grilled [简]烧烤 [繁]燒烤 [한]구이 主な食材 - Primary Ingredients 鶏肉、白ネギ [E]Chicken, spring onion [简]鸡 肉、白葱 [繁]雞肉、白蔥 [한]닭고기, 흰 파 3F 01宮崎うまいもん酒場 / Miyazaki cuisine / 宫崎乡土料理 / 宮崎鄉土料理 미야자키 향토요리 宮崎うまかMIyazaki Umaka 宮崎牛のレア炙り 1,058円Miyazaki Grilled beef 調理方法 - Cooking Method 炙る [E]Grilled [简]炙烤 [繁]燒烤 [한]불에 쬐어 굽기 主な食材 - Primary Ingredients 宮崎牛 [E]Miyazaki beef [简]宮崎牛 [繁]宮崎牛 [한]미야자키 소고기 コンセプト居酒屋 Concept Izakaya 1F 01ビアレストラン / Beer Restaurant / 啤酒餐厅 / 啤酒餐廳 / 비어 레스토랑ビアブルグ梅田Bierburg UMEDA ソーセージ6種盛り合せ 2,689円ASSORTED 6KINDS OF SAUSAGE 調理方法 - Cooking Method ボイルして焼く [E]Boiled and fried [简]煮沸后烤 [繁]煮熟後燒烤 [한]삶아서 굽기 主な食材 - Primary Ingredients 豚肉、マジョラム、ガーリック、レモン、ペッパー etc. [E]Pork,marjoram, garlic, lemon, peppers, etc. [简]猪肉、马郁草、大蒜、柠檬、辣椒等 [繁]豬肉、墨角蘭、大蒜、檸 檬、胡椒等 [한]돼지고기, 마저럼, 마늘, 레몬, 후추 etc. 1F 02テーマレストラン / Restaurant with Alice in fantasy land / 主题 厅 테마 레스토랑 幻想の国のアリスAlice in fantasy land チェシャ猫のラブリースマイル「完熟トマトとモッツァレラのパスタ」 1,058円Cheshire Cats lovery smile 「Mozzareiia and tomatopasta」 調理方法 - Cooking Method パスタを茹でトマトソースをからめ仕上げにモッツァレラチーズをのせる [E]Tomato sauce over boiled pasta, covered with mozzarella cheese [简]煮好意大利面后拌好番茄酱,然后放 上马苏里拉奶酪 [繁]煮熟義大利麵後,拌入番茄醬 汁,再放上莫札瑞拉起司即完成 [한]파스타를 삶고 토마토소스를 넣은 후 모차렐라 치즈를 얹는다. 主な食材 - Primary Ingredients トマト、チーズ、ひき肉、茄子、卵、オリーブオイル、パ ス タ [E]Tomato, cheese, ground meat, eggplant, egg, olive oil, pasta [简]西红柿、芝 士、肉糜、茄子、鸡蛋、橄榄油、芝士 [繁]番茄、起司、 絞肉、茄子、雞蛋、橄欖油、義大利麵 [한]토마토, 치즈, 간 고기, 가지, 계란, 올리브 오일, 파스타 バル Spanish-style Bar B1F 10イタリアンバル(海老バル)/ Restaurant specializing in shrimp / 大虾酒吧 / 大蝦酒吧 / 새우 술집 SHRIMP SHRIMPSHRIMP SHRIMP オマールエビ グリル 約3,300円Lobster Grill 調理方法 - Cooking Method 蒸して焼く [E]Steamed and fried [简]蒸和烧 制 [繁]蒸煮燒烤 [한]쪄서 굽기 主な食材 - Primary Ingredients オマールエビ [E]Lobster [简]大龙虾 [繁]螯 蝦 [한]오마르 새우 B1F 11肉バル / Restaurant specializing in meat/西餐&酒吧 / 西餐&酒吧 / 양식&바肉バル OCHONikubaru Ocho スペアリブのグリル 950円Specialty of OCHO Sparerib 調理方法 - Cooking Method グリル [E]Grilled [简]烧烤 [繁]炙烤 [한]그릴 主な食材 - Primary Ingredients 骨付き豚バラ肉 [E]Bone-in Pork Rib [简]带骨的猪 五花肉 [繁]豬肋排 [한]뼈있는 삼겹살 B1F 13回転鶏・バル / Japanese Style Pub / 居酒屋 & 酒吧 / 居酒屋 & 酒吧 / 이자카야&바SafariSafari ロティサリーチキン 半羽918円、1羽1,706円Rotisserie Chicken 調理方法 - Cooking Method オーブンで焼く [E]Oven-baked [简]用烤箱烤 [繁]以烤 箱烘烤 [한]오븐으로 구움 主な食材 - Primary Ingredients 鶏肉、ハーブ、キャベツ [E]Chicken, herbs, and cabbage [简]鸡肉、香草、卷心菜 [繁]雞肉、香草、高麗菜 [한]닭고기, 허브, 양배추 2F 06焼酎 bar & 肴 dining / Japanese distilled spirits bar / 烧酒酒吧 / 燒酒酒吧 / 소주 바 くらくらKura Kura 焼酎 540円〜Distilled Spirits 主な食材 - Primary Ingredients 芋、麦、米、等 [E]Potato, wheat, rice, etc. [简]白薯、麦、米、等 [繁]地瓜、小麥、米等 [한]감자, 보리, 쌀 등 中華料理 Chinese B1F 04中国家常菜 / Chinese / 中餐 / 中餐 / 중화요리紅虎餃子房Benitora Gyozabou まっ黒酢豚 1,490円Sweet & sour pork blocks with black vineger sauce 調理方法 - Cooking Method 揚げる 和える [E]Deep fried / Seasoning [简]油炸、调制 [繁]油炸 涼拌 [한]튀김 무침 主な食材 - Primary Ingredients 豚肉 玉ねぎ レンコン [E]Pork, onions, lotus root [简]猪肉、洋葱、莲藕 [繁]豬肉 洋蔥 蓮藕 [한]돼지고기 양파 연근 焼肉 Yakiniku / Japanese BBQ B1F 03焼肉 / Yakiniku / 烧烤 / 燒烤 / 야키니쿠板前焼肉 一笑 梅田茶屋町Itamae Yakiniku Issho 特選和牛にぎり寿司3貫 1,270円WAGYU SUSHI 調理方法 - Cooking Method 炙る [E]Grilled [简]炙烤 [繁]燒烤 [한]불에 쬐어 굽기 主な食材 - Primary Ingredients 牛肉、しゃり、わさび [E]Beef, rice, wasabi [简] 简 ]牛肉、白米饭、芥末 [繁]牛肉、醋飯、芥末 [한]소고기, 쌀밥, 고추냉이 Bar Bar 2F 07SHOT BAR / Shot bar / 一口杯酒吧 / shot 酒吧 / 샷 바ANDREANDRE フィッシュ&チップス 1,300円Fish&Chips 手作り生チョコ 950円Hand-made chocolate 調理方法 - Cooking Method Deep fry [E]Deep fried [简]油炸 [繁]炸物 [한]Deep fry 主な食材 - Primary Ingredients Salmon Potato [E]Salmon, potato [简]三文鱼、 土豆 [繁] [한]Salmon Potato 2F 08カジュアルバー / Casual Bar / 休闲酒吧 / 休閒酒吧 / 캐쥬얼 바Bar moonwalk 茶屋町店Bar moon walk カクテル「魔性」 216円"Devilish" Cocktail 調理方法 - Cooking Method 混ぜる [E]Boiled / Stewed [简]煮 [繁]燉煮 [한]삶음 主な食材 - Primary Ingredients パルフェタムール・レモンスカッシュ・赤ワイン [E]Kimchi,cheese, chicken [简]泡菜、芝士、鸡肉 [繁]泡菜、起司、雞肉 [한]김치, 치즈, 닭고기 カフェ Café B1F 08カフェ / Café / 咖啡厅 / 咖啡廳 / 카페 シアトルズベストコーヒーSEATTLE'S BEST COFFEE SBCドッグ 400円SBC Hot Dog 調理方法 - Cooking Method オーブントースターで焼く [E]Toasted [简]用烤箱烤 [繁]烤箱烘烤 [한]오븐 토스터로 구움 主な食材 - Primary Ingredients 豚肉(一部に牛肉・大豆・豚肉含む)、食塩、小麦粉、バター、etc [E]Pork (some beef, soy beans, pork inc.), salt, wheat flour, butter, etc. [简]猪肉(部分包括牛肉、大豆、猪肉)、盐、小麦粉、黄油等 [繁]豬肉(一部分含有牛肉、大豆、豬肉)、食鹽、麵粉、奶油 等 [한]돼지고기(일부 소고기, 콩, 돼지고기 포함), 소금, 밀가루, 버터, etc. 1F 05カフェ / Café / 咖啡厅 / 咖啡廳 / 카페カフェ・クレールCafe Clair ケーキセット(コーヒー or 紅茶付) 610円〜CakeSet(Cake by your choice with Coffee or Tea) 調理方法 - Cooking Method 焼く [E]bake [简]烤 [繁]烤 [한]烤 主な食材 - Primary Ingredients 小麦粉・砂糖・牛乳 [E]wheat flour, suger, milk [简]小麦粉·糖· 牛奶 [繁]小麥粉・糖・牛奶 [한]밀가루·설탕·우유 リフレッシュ Refresh 3F 04接骨院 / Orthopedic clinic / 日式整骨针 접골원コナミスポーツクラブ (治療院)KONAMI sports club osteopathic clinic ボディリフレッシュメント 30分:3,240円Body Refreshment サービス内容 - Service マッサージ [E]Massage [简]按摩 [繁]按摩 [한]마사지